6 Mayıs 2010 Perşembe

BENİM ANNEMM

Bu aralar televizyonda bir reklam dönüyor, bayılıyorum ona hani erkek çocuk kız çocuğa soruyor :
- pekiii senin baban ne iş yapıyor ?  diye
Kız babasının ne iş yaptığını söyledikten sonra başlıyor annesinin ne iş yaptığını anlatmaya:
 -Benim babam doktor, annemse.. - Hem doktor, hem aşçı, hem öğretmen, hem kuaför, hem bekçi, hem mühendis, hem itfaiyeci,  hem ayakkabı bağlayıcı ( ki bu en çok hoşuma giden) , hem pastacı hem dondurmacı hem ....   diye devam ediyor ve erkek çocuk artık baygınlık geçiriyor.
Keşke hayatımız boyunca çocuklarımızın herşeyi olabilsek.  Ama onlar da büyümeli kendi ayakları üzerinde durup, yaşamlarını devam ettirmeliler bize ihtiyaçları olsa da olmasada. Aynen bizim yaptığımız gibi.
Sonra onlarda kendi çocuklarının herşeyleri olacaklar;  bir dönem sonra onlarda bu kadar çabuk mu yuvadan kanatlanıp gidecekler di, diyecekler aynen bizim diyeceğimiz gibi, annelerimizin bizim için dedikleri gibi, bu bir döngü sırası gelen yaşıyor.  Bu duygular içinde:


TÜM ANNELERİN "ANNELER GÜNÜ" KUTLU OLSUN

Sevgilerle,

Yeşim

5 yorum:

  1. yeşim abla ne güzel yazmışsın ya...

    YanıtlaSil
  2. saol Peri'm içimden geldi bugün biraz duygusalmıyım ne

    YanıtlaSil
  3. can boran'ın can annesi seninde anneler günün kutlu olsun benim can arkadasım :)

    YanıtlaSil
  4. canım Asum

    çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. güzel anne seninde anneler günün kutlu olsun,gerci bizimkiler gibi cocuklari olanlara hergün anneler günü,her yeni günde daha güzel seyler ögreniyoruz onlardan,annelik bana sabirli olmayi ve karsiliksiz sevmeyi ögretti,ne mutlu bize cocuklarimiza saglik mutluluk versin bizede onlarla hayati doyasiya paylasmayi....sevgiyle
    kkla

    YanıtlaSil