10 Mayıs 2010 Pazartesi

Anneler Günüde Bitti , Şimdi Sırada Ne Var ?

Yoğun bir hafta sonunu daha bitirdik. Cuma günü evde temizlik vardı. Pestili çıkmış durumda, daha önceden Boran'a söz verdiğimiz için ailece Iron Man'i izlemek için Palladium'a gittik. Yemek yemeden önce sinemadan daha önce ayırttığımız biletleri almaya gittik. Ama o da ne 13+ yaş sınırı konmuş ve Boranı içeri almıyorlar.
E şimdi ne yapıcaz, mümkün değil dediler; saat oldu 20.30 hadi  biz birşeyler atıştıralım bari derken, bizim oğlanın yüzü düştü, ağladı ağlayacak e kolay değil çocuk ocak ayından beri filmi bekliyor.  Yemek bile yemedi garibim. Sonra ne yapalım diye düşünürken telefonla başka sinemayı aradık ve yediklerimiz boğazımıza dizilerekten başka bir sinemanın yolunu tuttuk neyseki Boran'ı içeri sokabildik te rahat bir nefes aldık. Ayrıca şunu burdan söylemek isterim ki hiçte 13+ yaş sınırı konacak türden bir durum (vahşet, dehşet, korku vs.) yoktu. Bence Recep İvedik'te daha çok sakıncalı durumlar vardı.  Cumayı böylece kapattıktan sonra cumartesi sabahı eşimle beraber bizim bahçede çay ve gazete keyfi yaptık. İyice dinlendik. Sonrası çok sıradandı. Ama pazar sabahı kalktığımda oğlumun kocaman öpücükleri ile güne başladım. Dışarıda çok güzel bir kahvaltı, sonrası deniz kenarında kahve molası ve bütün gün oğluşumla sarmaş dolaş dolaşma.
Çok mutluyum, oğlum boyuma gelmiş, delikanlı olmuş belime sarılarak dolaşıyor.
Can kuşum benim minik oğlum sen ne zaman bu kadar büyüdün, seni çok ama çok seviyorum.....

Bu arada bugün 10 Mayıs, Aşkımın doğum günü... Aşkım iyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki seni tanımışım, iyi ki seninle evlenmişim.  Seni çokkkkkkkkkk seviyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder