1 Temmuz 2010 Perşembe

BU KADAR ZORMU ?


Dün başlayan ama bugün  çok fazla devam edemeyen bir rejim içindeyim. Öğlen ablamın yaptığı zeytinyağlı sarmaları yedim afiyetle. Yok ben başaramıyorum bu işi ,seviyorum yemek yemeyi, tatlıları, çilekli ve frambuazlı pastaları, börekleri. Hepsine hepsine bayılıyorum. Ne zaman rejime başlasam, aklıma geliyorlar, gözlerim dönüyor vallahi. Şu ana kadar yemedim ama çokkkkk istiyorum çokkkkk. Aslında çok yemek yemem öyle tabak tabak ama bu dediğim şeyler aklımı çeliyor işte. Sinir oluyorum, yiyip yiyip kilo almayanlara, ne güzel metabolizma öyle o, istediğin kadar ye kilo alma. Ya benim ki, su içsem yarıyo vallahi !!!!!. (ne kadar klişe dimi). Amannn canıma sağlık, mutluyum böyle, napayım bende eski günlerimin haylini kurarım, 36- 38 beden olduğum zamnları hatırlarım olur biter, hiç sıkamam kendimi. Üstelik tarihteki kadınların birçoğu yuvarlak kıvrımlara sahip değiller mi, Afrodit'in de basenleri yokmuydu, ünlü ressamların tablolarında kadınlar şöyle etine dolgun tasvir edilmemişlermiydi. (ne yapalım buda benim kendimi kandırmam).   Allahım sen bana dayanma gücü ver!!! 

5 yorum:

  1. Boşbeer fazlalıklar tabi ki olacak.Daha önemli şeyler var hayatta,takma kafana:) Hem bence diet yapmak yerine porsiyonları falan azaltma yoluna gitsen,diet yapmak çok zor,ben de yapamıyorum :(

    YanıtlaSil
  2. EVET BENDE KUÇÜLTÜYORUM PORSIYONLARI AMA TATLIYA DAYANAMIYORUM.

    SEVGİLER

    YanıtlaSil
  3. boteronun resımlerındekılerde sısman ama dunya zevkle ızlıyor :))) bır dırhem et bin ayıp örtermiş ama yıne de bız bunlara fazla ıtıbar etmeyelım arkadasım :)))

    YanıtlaSil
  4. ay canım ya sıkma canını bende öleyim aslan burcuyum yemek yemek benim için ayrı bir zevk yemeyince mutsuz oluyorum ama ben bunu dengeledim ve 40 bedenden 36 bedene düştüm ve hala aynı kilomdayım istedigimi yiyorum ama kesinlikle saat akşam 6 dan sonra yemiyorum işin sırrı burda :)

    YanıtlaSil
  5. Simoncum, çok haklısın metabolizm saat 6 dan sonra hiç bir şeyi yakmıyor. Ama maalesef akşam yemekleri nedense bizim evde saat 1930 civrı olabiliyor, aslında ben az yiyorum am ıvır zıvır beni baştn çıkarıyor ama onunda yolunu buldum almıyorum artık eve

    YanıtlaSil