5 Nisan 2010 Pazartesi

HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ 3

Boran bu hafta sonu sınavlara girip çıktı. Bizde okul tanıma günlerindeydik. Oğlum Boran 6. sınıfa başlayacak yeni öğretim yılında. Mevcut okulun 6. sınıfını (orta kademe deniyormus) beğenmediğimiz için okul arayışlarına girdik. Neyse iki okul arasında karar vermeye çalışacağız. Biri "Anabilim Eğitim Kurumları " diğeri "Çevre Koleji" bu okullar hakkında eğer bilgi sahibi olan varsa yorumlarınızı beklerim.

Bu hafta sonu pek bi atraksiyonlu geçmedi. Cumartesi günü eşimle beraber evimizin yakınındaki "Sahrayıdecit Pazarına " gittik , aman ne güzeldi. O sebzeler,meyveler çıtır çıtır tazecik,bayıldım. Sonra tabi yanımda Cücü varken ancak göz ucuyla bakabildim ama pazara muteşem t-shirtler gelmiş birde şimdilerde çok moda olan yemeni tarzı şallardan gelmiş renk renk. Tanesi 5TL - 7.5 tl arsında. Haftaya Cücü ekilmeli ve öyle gidilmeli pazara.
Bu aralar kitap okuyamıyorum, yeni kitap alıyorum ama hala okuyamadığım kitap yığını yatağımın başucunda duruyor ve benim okumamı bekliyor. Kitabı ancak akşamaları okuduğum için tam yatağa uzanıyorum hadi artık elime kitabı alsam diyorum ama göz kapaklarım bana inat kendiliğinden kapanıyor. Bahardan mı ne sürekli uyayasım var. Kendime "Solgar"ın vitaminlerinden alamaya karar verdim böyle uyumak, yorgunluk  nereye kadar....


4 yorum:

  1. İNŞALLAH EN KISA SÜREDE BAŞ UCUNDAKİ KİTAP YIĞININI OKUMAYA BAŞALRSIN VE BİZLE PAYLAŞIRSIN....KEYİFLE BEKLİYRUM

    YanıtlaSil
  2. arada böyle dinlenmekte istiyor sanırım ruhumuz :)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. pazardaki tişörtlere takıldım bende,
    negüzeldir...

    pazara erkeksiz ve
    mümkünse kız kıza gidilmeli diye düşünüyorum:))

    iyi pazarlar..

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Aydilber İnşallah diyorum okuyunca hemen paylaşacağım sevgiler...


    Sevgili Nilay,
    Ama ben de sıkıldım bu halimden hemen silkinmeli ve çıkmalıyım bu durumdan


    Sevgili Cepaynası
    Kesinlikle katılıyorum. Bu hafta yanlız gideceğim

    YanıtlaSil