22 Mart 2010 Pazartesi

PAZARTESİ SENDROMU

Sıradan bir hafta sonundan sonra tekrar buradayım. Ne sinemaya gittim, ne kitap okudum, nede bir şey pişirdim. Hiç bir şey yapmadım. Koca bir hiççççç. Sadece dün Cücü'yle, Boran'ı kursa bıraktıktan sonra Cadde'ye gittik. Biraz yürüdük,dondurma yedik, gelen geçene baktık o kadar. Tam yürürken ne olduğunu anlamadım, ters bir hareket de yapmadım ama belime ani bir ağrı girdi. Dün akşamı da öyle geçirdim anlıyacağınız. Şimdi ağrım çok az ama ben yinede temkinliyim. Bugün çalışmaya kararlıyım elimde birikenleri bitirmeye kararlıyım. Sonra ütü var Allahım neden ütü yapmak icat edildi ki, ya bir insan ütü yapmaktan bu kadar nefret eder mi? Boyum kadar oldular yine offff offff. Sonra arada yemek yapmalı, Boran'a okul beslenme ye bir kek yada kurabiye yapmalı, işte sana akşam oldu yine.

Bugün pesimistmiyim ne ?

6 yorum:

  1. dışarda oturduysanız soğuktan olabilr benim de sık sık olur çok geçmiş olsun canım..

    YanıtlaSil
  2. canım çok teşekkür ederim.
    Evet belki de onun için olmuş olabilir

    YanıtlaSil
  3. Yeşim Hanım merhaba,

    blogunuzu takip ediyorum ve evden çalıştığınızı biliyorum. size daha öncede yazmıştım. ben şu sıralar iş bulamayan bir tekstil mühendisiyim. artık birşeyler yapmak ve işe yaradığımı düşünmek istiyorum. evden çalışmak için bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim. lütfen, sizden haber bekliyorum teşekkürler...

    gözde

    YanıtlaSil
  4. Gözdecim
    Merhaba, ben senin sayfaa cevap bırakmıştım ama görmedin herhalde.
    Burdan tekrarlayayım. Ben Denizcilik işinde çalışıyorum. Yaklaşık 20 senedir bu işin içindeyim ve işimin o zamanlar bir okulu olmadığı için alaylı olarak yetiştim şirketlerde . (şimdilerde Deniz işletmeciliği adı altında bir bölüm var üniversitelerde) Daha sonra çocuğum oldu ara verdim mesleğe derken hastalandım tamamen ayrıldm şirketten. Ta ki geçen seneye kadar. Çalıştığım eski şirketlerden birinden teklif geldi, part time çalışırmısın tekrar diye, onlar öyle ara sıra şirkete gelecek, genelde evden bilgisyar yolu işe şirkete "remote" bağlı olarak çalışacak birini arıyorlardı. Benimde kafama yattı. Şimdi evden şirkete bağlı olarak sanki ordaymısım gibi mail yolu ile haberleşerek çalışıyorum ayda 1 yada 2 kez şirkete gidip yaptığım işleri ordaki bilgisayarıma aktarıyorum işte ben böyle çalışıyorum. Ama sana nasıl yardım edebilirim açıkcası bilmiyorum.
    Senin meleğin var elinde ama bunu nasıl değerlendirirsin bir fikrim yok. tekstil mühendisliği çok uzak olduğum bir alan.

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkür ederim,sayfamdaki cevabı görmemiştim. tekrar vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim.bir gün bende kafama yatan bi iş bulacağıma inanıyorum en azından ümit ediyorum diyelim. tekrar çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. gözdecim rica ederim umarım herşey yolunda gide senin için

    YanıtlaSil