29 Mart 2010 Pazartesi

HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ - 2-

Bu hafta sonu evde oturmak yok demiştim ya.. Cumartesi herşeyi yaptık, pazara yine evde oturmak kaldı.
Cumartesi lise arkadaşlarımla beraber Fenerbahçe 'de buluştuk. Çok güzel geçti, kimse o kadar çok fazla değişmemiş, simalar aynı, sadece genel olarak gördüğüm zaman birazcık kilo eklemiş bize bir kaçta yüz çizgileri, bir kısmı ile hala görüştüğümden ayyyyy ne oldum demedim, az çok herkes hakkında bilgi sahibi idim. Tabi kendilerini görmek başka.Yemekler yenildi, kahve, çaylar içildi daha sonra tekrar buluşmak üzere telefonlar alınıp verildi, herkes evlerine doğru yollandı.

Bende eve gelince bizimkiler hadi dışarda yemek yiyelim dediler, hadi ordan sinemaya gidildi. Boran da yanımızda diye "Çok film hareketler bunlar"a gidildi. Beğendim mi ? Yaniiiii televizyondakinden pek farklı bulamadım açıkçası. Tabii sinemanın sağladığı avantajlardan faydalanılmış ama yine de pek bana hitap etmedi gibi. Ama Boran'a sorarsanız çok eğlendi. Neyse biz de gençlere biraz destek vermiş olduk. Çünkü gerçekten aralarından  (Özellikle Büşra, Ersin, Murat, Şahin gibi) çok yetenekli sanatçılar çıkacak.

Neyse efendim Cumartesi gecesini  pazara bu şekilde bağladıktan sonra pazar günü saatlere de alışamamanın vermiş olduğu mıymıntılıkla evden dışarı çıkmadık. Bir ara yağmur başlamadan önce bizim sitenin bahçesine indik ama en fazla 30 dk kalabildik yağmur bastırdı. Sonra tabi bizim evde dvd keyfi başladı.  Tam yarım bıraktığım bir filme devam ediyordum ki sevgilim eşim geldi ve daha önce kaydedtiği "Grey's Anatomy"i seyredelim dedi ardından da "Flashforward " ama benim bünye dayanamadı ve ikinci dizinin yarısında  gözlerim kapanmış. Akşamda yemekten sonra " Mel Gibson" hatırına "Edge of the Darkness" seyrettik ama biraz zorlamayla ancak bitirdik.  Nasıl mıydı ? ehh işte.. Eğer yaşlı bir Mel Gibson seyretmek isterseniz izleyin derim.  Bu arada eski günlerin hatıra alın bakalım size eski "Mel Gibson".

Şimdi yazıyı tekrar kontrol edince baktım da yahu biz ailece tv manyaklığına bağlamışız mevzuu yu. Neyse bugün akşama kadar tv izlemek yok bana,  

Sevgiler,

Yeşim

2 yorum:

  1. evet biraz tv ağırlıklı olmuş ama nasılsa havalar düzelir yakın zamanda iyice evlerde perk durmaz oluruz :))

    YanıtlaSil
  2. valla Burcu cum dört gözle bekliyorum

    YanıtlaSil